Искате да изучавате език в чужбина?

Английски в Малта

Обучението в чужбина се е доказало като ефективен начин да научите чужд език. Добрият английски език винаги се е свързвал със сивото и дъждовно време във Великобритания, но не е задължително да бъде така. В Малта той е придружен от средиземноморското слънце.
Езиков център „Нов стандарт“ организира курсове по английски език в Малта съвместно с Gateway School of English. Предлагаме голямо разнообразие от курсове за всяко ниво, съобразени със специфичните изисквания на всеки клиент. Може да учите общ или бизнес английски или да се подготвяте за изпитите на Кеймбридж. Предлагаме и семейни програми.

Повече

Португалски в Португалия

Езиков център „Нов стандарт“ съвместно с Fast Forward Institute of Portuguese Language and Culture предлага обучение по португалски език в град Порто, Португалия.
Fast Forward Language School обучава чужденци по португалски език от 2004 година и обръща изключително внимание на обратната връзка с учениците, преминали курс на обучение. Разработили са широко разнообразие от висококачествени програми, за да удовлетворят индивидуалните нужди на всеки курсист.
Ако проявявате интерес към португалската литература можете да наблегнете на писмения език и като допълнение към учебните занятия – да посетите известни забележителности, свързани с литературата. За желаещите да изучават португалски език с професионална насоченост се изготвят програми, съсредоточени върху специфичната бизнес терминология и етикет и се осигуряват представяния за работни практики и стажове.
За повече информация относно училището, програмите на обучение и град Порто можете да разгледате Брошурата, Езикова екскурзия, както и Португалски и сърф и Португалски и вино.

ЦЕНОВА ЛИСТА 2017