Летен интензивен курс по немски за деца 2018

ВъзрастНивоБрой часове на срокСистемаПродължителностВреме на провежданеЦена в лв. на срок с вкл. 5% отстъпкаЗапиши се онлайн и вземи 5 % отстъпкаПопитай за свободни места
6-7 годининачинаещи/ учили30Paul, Lisa & Co.от 04.06.17 до 29.06.17понеделник, вторник, сряда, четвъртък и петък от 17.00 до 18.00 ч. (по 1,5 уч.ч)150

Курсовете по немски език през учебната година се провеждат от октомври до май. Групите са малки (4-5 деца), което позволява на преподавателя да обръща необходимото внимание на всички деца. Предлагаме немски както за деца в предучилищна възраст, така и за ученици. Най-малките деца, които изучават немски език при нас са на 5-6 години. С много песни, танци, игри и интерактивна мултимедия ги въвеждаме в света на чуждия език. В курсовете по немски за ученици на 7-8 години се придобиват умения, които съответстват на тяхната възраст. Могат да казват буквите и да назовават думи, започващи с тях, научават се да четат често срещани думи, могат да дават и да разбират кратки инструкции, да структурират кратки изречения и да четат с помощ книжки. Курсовете за нашите по-големи ученици са от ниво А1 до В1 по Общата европейска езикова рамка. Обучението е с помощта на интерактивен учебник, тетрадка и DVD. Знанията и уменията, които учениците придобиват в тези курсове, им позволяват в края на годината успешно да се подготвят за изпита на Гьоте институт Fit in Deutsch A1/A2 и да получат международно признат сертификат.

Целогодишни курсове по немски за деца 2017/2018

ВъзрастНивоБрой часове на срокСистемаПродължителностВреме на провежданеЦена в лв. на срок с вкл. 5% отстъпкаЗапиши се онлайн и вземи 5 % отстъпкаПопитай за свободни места
5-7 годиниучили45Hallo Annaот 08.02.18 до 31.05.18вторник и четвъртък от 17,00 до 18,00 ч.
(по 1,5 уч.часа)
247,00 или 2 вноски по 138,00Немски език
8-10 годиниучили45Hallo Annaот 10.02.18 до 26.05.18събота от 10,00 до 11,40
(по 2,5 уч.часа)
247,00 или 2 вноски по 138,00Немски език
Обучението за най-малките от 5 до 6 години, се провежда по системата Auf in den Zirkus. Всеки от 10-те интересни и забавни урока ни разказва невероятните истории на животните от цирка. С помощта на забавни песнички на немски децата учат животните, числата, цветовете, дрехите, храната, семейството, природата, времето и др.

За децата на 7-8 години сме избрали системата Hallo Anna. Системата се фокусира върху уменията говорене и слушане с разбиране. Забавните герои Ана и Бено водят учениците през уроците и учат с тях. Упражнения, задачи, комикси, песни и игри разнообразяват часовете по немски.

Децата на възраст от 9 до 13 години се обучават по системата на издателство Hueber Beste Freunde, която обхваща нива от А1 до В1. С помощта на интересни диалози, кратки текстове, много игри и запомнящи се песнички учениците лесно усвояват основни граматически правила и лексика от тяхното ежедневие. Обръща се внимание също и на правописа, произношението и интонациите в немското изречение. Проекти, задачи и разнообразни идеи за игри стимулират въображението и творческите умения на учениците при усвояване на езика.

Освен в група, при нас можете да запишете детето си и на индивидуално обучение, например за подготовка за явяване на изпити за сертификати, матури или просто за затвърждаване на взетия в училище материал. След всяко успешно завършено ниво, издаваме сертификат за владеене на езика.

В индивидуална форма предлагаме и подготовка за изпитите Goethe-Zertifikat A1: Fit in Deutsch 1 и Goethe-Zertifikat A2: Fit in Deutsch 2. Изпитът е подходящ за деца над 10 години. Включва четирите компонента: слушане, четене, писане и говорене.

За повече информация и записване, заповядайте в нашия офис или се свържете с нас по телефона.