Искате да изучавате немски език?

онлайн записване график на курсовете входящи тестове
Курсове по немски език за деца и възрастни от Нов Стандарт

В днешно време владеенето на немски език със сигурност ще Ви бъде от полза. Дали ще изберете да го учите в група или индивидуално зависи само от Вас и Вашето свободно време. Ако имате желание да изучавате немски след работа или в събота и неделя, Ви препоръчваме да изберете курсовете. Така не само ще спестите средства, но и ще можете да общувате с останалите в групата и ще имате много часове за упражнения.

Ако работното време не Ви позволява да се включите в групово обучение с предварително определени дни  и часове, можете да се възползвате от индивидуалните уроци по немски език, които предлагаме. По този начин сами ще определяте времето на провеждане на часовете, както и темпото, с което да работите. Ще имате възможност да си заплащате часа след провеждането му или да си изберете да предплатите определен брой уроци, при което ще получите като бонус безплатни часове по немски.

Все повече хора избират вместо стандартните присъствени курсове и индивидуални уроци, онлайн обучение по немски език. То не само спестява време, а и Ви дава възможност да го провеждате на най-удобното за Вас място – от дома, офиса или дори, когато сте на почивка. Още едно предимство, което предлага онлайн обучението е, че можете да записвате сесиите и да ги гледате, колкото пъти пожелаете. Така наистина немския е винаги и навсякъде с Вас.

Около 100 милиона души говорят немския като майчин език, което със сигурност е една важна причина да запишете детето си на курс по немски. Независимо дали това ще бъде първи или втори чужд език за него, не забравяйте, че е много важно обучението да бъде не само забавно, но и резултатно. Точно за това нашите курсове по немски за ученици целенасочено подготвят за успешно явяване на изпитите на Гьоте институт. Придобиването на престижния сертификат ще помогне на детето Ви за бъдещото му образование, както и при общуването му с немскоговорящия свят.

Освен посещението на курсове и уроци по немски, важно за Вашия напредък е да отделяте време и за самостоятелна работа. Писането на домашните и ученето на думи разбира се е част от обучението Ви, но има и други начини да разнообразявате и поддържате нивото си по немски език. Четенето на книги, списания или интересни статии в интернет, както и гледането на филми ще Ви помогнат да напредвате допълнително.

Независимо дали имате нужда от курсове за начинаещи или напреднали, общ немски език или специализиран, курсове за деца или за възрастни, при нас ще откриете пълен спектър от курсове и индивидуални уроци по немски език.

Немски език за деца:

♦ в малки групи;

♦ с висококвалифицирани преподаватели;

♦ подготовка за изпитите на Гьоте институт;

♦ мултимедийна зала;

♦ сертификат с логото на Оптима – гаранция за качествено обучение;

♦ немски език с много игри, песни, проекти;

Повече

Немски език за възрастни

Курсовете по немски език за нива от А1 до C1 се провеждат по системите на издателство Hueber „Menschen“ и „Sicher“. Това са едни от най-новите и модерни системи за изучаване на немски език, предлагащи аудио, видео и интерактивни материали за обучение. В ниво С2 обучението продължава по системата „Auf neuen Wegen“, също на издателство Hueber. Можете да се запишете от бутона График на курсове.

Освен обучение в група, предлагаме и индивидуални уроци по немски език в удобно време.

Курсовете по разговорен немски език са подходящи за хора, които са завършили ниво В1 и В2 и искат да усъвършенстват своята комуникация на чуждия език. За тези, които са учили немски език, но преди по-дълго време и имат нужда да освежат своите познания предлагаме опреснителни курсове. Те са добър вариант и за курсисти, които са завършили дадено ниво и искат да го поддържат.

За записване в ниво, по-високо от А1 е необходимо да направите входящ тест, който е безплатен. Можете да проверите Вашето ниво и онлайн на нашата платформа http://elearn.nov-standart.com.

Повече