Искате да изучавате испански език?

онлайн записване график на курсовете входящи тестове

Курсове по испански език за деца и възрастни от Нов СтандартКурсовете по испански език се провеждат в малки групи от 4 до 8 души. Персоналното внимание към всеки един от нашите курсисти е гарантирано. В приятна и отпускаща обстановка, без излишно напрежение, при нас времето минава неусетно.

Обучението по испански език включва всички нива. Тези от А1 до В2 се провеждат по системите на издателство Еdelsa Vente и Embarque. Нива С1 и С2 продължават по системата Nuevo Prisma на издателство Edinumen. Към всяка от трите системи има включени и аудио материали. Освен с учебните материали нашите курсисти разполагат с допълнителни онлайн упражнения. Всеки получава име и парола за онлайн платформата ни, където може безплатно да използва всички ресурси. Това спомага за бързия напредък и лесното усвояване на материала. Курсистите разполагат с непрекъснат достъп до платформата, което дава възможност на всеки, който е отсъствал от занятие по испански език да си набави пропуснатата информация.

Vente безспорно е една от най-предпочитаните системи за изучаване на испански език, подходяща както за младежи, така и за възрастни. Съобразена изцяло с Общата европейска езикова рамка, в крак със съвременния испански език, който испаноговорящите използват в ежедневието си. Съдържа четири нива: А1, А2, B1, и B2.
Граматиката е много добре систематизирана, лексиката е актуална, не е претрупана, напълно съответстваща на нивото, което се изучава, без излишни фрази и изрази, които да затруднят начинаещите. Ако искате да научите бързо и лесно испански език – това е Вашата система.

Embarque е система, подходяща за хора, които вече имат известни познания по испански език или за такива, които искат да опреснят предишни познания. Насочена изключително към упражняване на разговорните умения на курсистите, богата лексика, която е подходяща за надграждане на нови думи и изрази, които са неизменна част от ежедневието на испаноговорящите.

Ако сте решили да се занимавате професионално с испански език, да четете без никакви затруднения испанска и латиноамериканска литература, то най-подходяща за тази цел е системата Nuevo Prisma, която покрива нива C1 и C2. Насочена е към комуникативните умения на учащите и поощрява взаимодействието им в процеса на обучение като ги запознава с различни аспекти от културата на испаноезичния свят, обогатявайки граматичните им и лексикални умения.
Предлагаме индивидуална подготовка за изпитите DELE, които дават възможност да се придобие международен безсрочен сертификат за владеене на испански език. Системата DELE на издателство Edelsa е много подходяща за тази цел. Учебниците съдържат примерни изпити, отговарящи изцяло на съдържанието, което ще бъде включено в изпитните варианти. Това е единствената система, която предлага два варианта на учебници за съответните нива, единият е за ученици – DELE Escolar, а другият за възрастни – DELE. Точно по този начин са разделени и изпитите DELE, които са съобразени с възрастта на кандидатите.

При нас може да се обучавате и в индивидуална форма – разгледайте нашите предложения за уроци по испански език в удобно време. Уроците се провеждат на място или онлайн чрез нашата онлайн платформа, предназначена за дистанционно езиково обучение. Ако този начин на обучение не Ви плаши, а напротив, смятате, че така спестявате време и енергия, този метод на обучение е точно за Вас. За Ваше удобство, първият учебен час е безплатен, целящ да Ви подготви и запознае с предимствата на нашата платформа.

Разнообразието от методи на обучение, които предлагаме е голямо, трябва само да решите, кой е Вашият. Заповядайте при нас и ще се уверите в професионализма на нашите преподаватели и в индивидуалния подход към всеки един от Вас. Очакваме Ви.

Курсове по испански език за деца

Защо детето Ви да учи испански език? Защото това  е един от най-разпространените езици в света. На него комуникират жителите на пет континента: Северна и Южна Америка, Европа, Африка и Азия. Той е изключително лесен за научаване. Децата го възприемат с лекота. Игрите, песните, забавленията и интерактивните упражнения са неизменна част от процеса на обучение по испански език. И какво по-хубаво, ако към цялата тази забава добавим едно малко плюшено куче на име Колега, което е пристигнало от Испания, за да запознае децата със своя прекрасен език и култура!

Повече

Курсове по испански език за възрастни

С включени безплатни материали в нашата онлайн платформа

Курсовете по испански език се провеждат в малки групи от 4 до 8 души. Освен с учебните материали нашите курсисти разполагат с допълнителни онлайн упражнения. Всеки получава име и парола за онлайн платформата ни, където може безплатно да използва всички ресурси. Това помага за бързия напредък и лесното усвояване на материала. Информацията в платформата е непрекъснато на разположение и дава възможност на всеки, който е пропуснал занятие по испански език да навакса.

При нас може да се обучавате и в индивидуална форма – разгледайте нашите предложение за уроци по испански език в удобно време. Уроците се провеждат при нас или онлайн чрез нашата онлайн платформа.

Курсовете по испански език за нива от А1 до В2 се провеждат по системите на издателство Еdelsa Vente и Embarque. Обучението в нива С1 и С2 продължава по системата Nuevo Prisma на издателство Edinumen. Към всяка от трите системи има включени и аудио материали. Повече