Искате да изучавате английски език?

онлайн записване график на курсовете входящи тестове

Английски език за деца

Обучението се провежда целогодишно от октомври до май. Предлагаме курсове по английски език както за деца в предучилищна възраст, така и за ученици. Учебните системи са съобразени с възрастта и нивото на знания на децата. Всяка система на обучение включва допълнително аудио и видео обучение. Децата се учат да говорят, пишат и четат с помощта на забавни ролеви игри, песнички и различни упражнения. Групите са малки (4-5 деца), което позволява на преподавателя да обръща необходимото внимание на всички деца.

В курсовете е включена и подготовката за явяване на тестовете по английски език за деца на Университета Кеймбридж.

Обучението на деца по английски език може да протича и в индивидуална форма. Детето може да се обучава както на стандартен английски с избран от Вас учебник, така и да се подготвя за конкретен изпит или матура.

Повече

Английски език за възрастни

Нашите курсове по английски език за възрастни се провеждат в малки групи от 4 до 8 души, като всеки курсист прави безплатен тест за определяне на нивото преди записването си, за да се включи в най – подходящия за него курс. Учебниците, по които работим, са New Headway на издателство Oxford – от Beginner(А1) до Advanced(С1). На първото занятие получавате оригинален комплект – учебник, учебник тетрадка,  аудио и видео материали. Системата разполага и с i-Pack дигитална версия за интерактивна бяла дъска. Можете да си изберете курс и да се запишете от ГРАФИК НА КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

При нас можете да учите английски език и в индивидуална форма. Занятията се провеждат в удобно за Вас време. Възползвайте се от нашите изгодни предложения за предплатени часове по английски език, с които ще получите допълнителни безплатни занятия.

Повече