„На по чаша чай с турски“

  • Курс по разговорен турски

„На по чаша чай с турски“

Световната инициатива езиково кафе добива все по-голяма популярност и събира хора, които се занимават с английски, немски, испански език… Тази година ние от Езиков център Нов стандарт ще организираме първото такова събитие за тези от Вас, които обичат турския език. Няма да пием кафе обаче, а чай – като един от символите на Турция! Кръстили сме инициативата си „На по чаша чай с турски“, като това няма да е еднократно събитие – ще се събираме всеки месец  да изпием чая си заедно и да си поговорим на турски.

„На по чаша чай с турски“ ще се състои всяка втора неделя от месеца от 11:00 до 13:00 часа. Преди всяко събиране ще се определя тема, която ще се дискутира, обсъжда и ще се правят различен тип разговорни упражнения и ролеви игри. Всичко това ще бъде придружено разбира се с чаша ароматен чай. Целта на това събитие е хора, които някога са учили или учат турски език някъде да се събират и да общуват с други хора на същото ниво.

Това не е стандартен езиков курс, темите не са свързани по между си и не е нужно да идвате на всичките срещи. Това Ви позволява да присъствате само на теми, от които се интересувате или искате да повишите/активирате Вашия лексикален запас. Изисква се единствено предварително записване най-късно срядата преди събитието. В началото на месеца на нашия сайт ще можете да проверявате темата за бъдещото събитие. Заплащането става непосредствено преди занятието или когато Ви е удобно. Цената е 27 лв. на посещение.

Началото е на 12 февруари!

Елате и нека заедно изпием неделния си чай и да поговорим на турски. Очакваме Ви!

Разгледайте и другите ни предложения за курсове по турски език и се запишете онлайн!

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: