индивидуално обучениеНамирате френския език за очарователен и искате да се „докоснете“ до него, но сте претрупани с работа и все не намирате време? Ако в момента четете това, значи сте попаднали на правилното място! Езиков център Нов Стандарт предлага индивидуални уроци по френски език, както за напреднали, така и за абсолютно начинаещи. Обучението по френски е индивидуално и е съобразено с Вашите изисквания и желания.

Ние съдействаме за постигане на определените от Вас цели, като същевременно с това нашият екип от квалифицирани преподаватели Ви насочва кой е най-подходящият вариант при избор на учебна система. Нещо повече, занятията се провеждат в удобно за Вас време, като можете да променяте дните и часовете на посещение. Ако се наложи да отмените вече записан час, е необходимо да се свържете с нас един ден по-рано. В противен случай, дължите неустойка в размер на цената 1 учебен час.

Избирайки индивидуалното обучение, Вие разполагате и с пълната свобода при избор на учебници като PANORAMA, CAMPUS и ALTER EGO.

Едно занятие е от минимум два учебни часа, като един учебен час (45 мин.) е 14 лв. Можете да си заплащате за всяко занятие отделно или да предплатите някой от посочените пакети.

Разгледайте нашите курсове по ФРЕНСКИ ЕЗИК и се запишене онлайн!

Пакети за индивидуални уроци по френски с бонус часове

ЕзикНивоБрой часове в пакетБрой курсистиСистемаДни и часове на провежданеЦена в лв. Запиши се онлайн и вземи бонус часовеПопитай за свободни часове
ФренскиA1-B220 + 2 бонусединпо изборв удобно за Вас време308 280
ФренскиA1-B230 + 4 бонусединпо изборв удобно за Вас време476 420
ФренскиA1-B220 + 2 бонусдвамапо изборв удобно за Вас време352 320
ФренскиA1-B230 + 4 бонусдвамапо изборв удобно за Вас време544 480
ФренскиA1-B220 + 2 бонустримапо изборв удобно за Вас време374 340
ФренскиA1-B230 + 4 бонустримапо изборв удобно за Вас време578 510

Цените са за обучение по стандартен френски език от ниво А1 до В2. Ако се интересувате от по – високо ниво или специализирано обучение, свържете се с нас за повече информация.

 

Нужен Ви е сертификат за владеене на френски език, но не знаете дали ще успеете да се подготвите сами за изпита? Ние от Нов Стандарт предлагаме индивидуални уроци по френски език за изпитите DELF и DALF, които се провеждат във Френския културен институт. Запознавайки Ви с особеностите на изпита, ние обръщаме внимание на всеки езиков компонент поотделно.

За записване на индивидуален час по френски език е необходимо да се свържете с нас по телефон или e-mail два дни предварително. Заплащането става след всяко занятие или с предплащане на пакет от 20 или 30 учебни часа, при което получавате допълнително 2 или 4 безплатни часа. Едно занятие е от минимум два учебни часа, всеки от които по 45 минути.