Искате да изучавате френски език?

онлайн записване график на курсовете

Френски език за деца

Курсовете по френски за деца се провеждат от октомври до май. Учебните системи са съобразени с възрастта и нивото на знания на децата. Всяка система включва аудио и видео обучение, освен стандартните учебни помагала. Децата се учат да говорят, пишат и четат с помощта на забавни ролеви игри, песнички и различни упражнения. Групите са малки (4-5 деца), което позволява на преподавателя да обръща необходимото внимание на всички деца. Предлагаме и индивидуални уроци по френски, които се провеждат в удобно за детето време. Има възможност с помощта на опитни педагози да написва своите домашни или допълнително да разшири своите познания по езика. Ако желаете да запишете час, не се колебайте да се свържете с нас!

Повече

Френски език за възрастни

Курсовете по френски за нива от А1 до В2 се провеждат по системата Écho на издателство CLE International. Нива С1 и С2 се изучават по Alter Ego на издателство hachette. И двете системи предлагат включени аудио материали, а в Écho е предвидено и видео обучение. Нашите курсове по френски език са с различна интензивност, за да могат да отговорят на нуждите както на хора с повече свободно време, така и на работещите. Можете да се запишете за курс от бутона График на курсове.

За записване в ниво, по-високо от А1 е необходимо да направите входящ тест, който е безплатен. Пишете ни и ние ще Ви го изпратим.

Предлагаме и индивидуални уроци по френски език в удобно време за един, двама или трима души.

Повече