Обучението по турски език за деца се разделя на три групи:

курсове и уроци по турски език за деца и възрастни в Нов стандартПърва група: за най-малките ни приятелчета (4-7 години), които все още не могат да пишат и да четат. Обучението се извършва изцяло и само чрез игри, за да могат най-малките обучаеми да се запознаят и усвоят основните езикови единици. В зависимост от възрастта на децата се предвижда и запознаване с турската азбука и първи опити за писане. Наред с игрите и песничките, малчуганите ще имат възможност да се възползват и от мултифункционалната ни бяла дъска, която превръща уроците в едно непрестанно забавление.

 

Втора група: за по-големите наши курсисти (8-12 години),уроци по турски език за деца които ще се обучават по една от най-младежките системи, създавана за чужденци, неносители на езика и живеещи извън Турция. Системата „Стъпка по стъпка турски език“ е разработена в 5 нива (5 учебника). Иновативен, модерен, изпъстрен с подходящи илюстрации учебникът е доста увлекателен. Наред с учебника, тетрадката и дисковете, децата ще се възползват от модерните технологии в езиковото обучение, като интерактивната ни бяла дъска, като правят различен вид упражнения, целящи да затвърдят прочетеното в учебника. Наред с обучението по турски език, ние си поставихме за цел да повишим и комуникационните умения на всяко дете, като това се стимулира чрез участие в различни езикови проекти и изнасяне на презентации по темите, застъпени в учебната система.

 

Трета група: за най-големите (13-17 години)уроци по турски език за деца в Езиков център Нов стандарт
предлагаме обучение по-друга модерна система за обучение на младежи, а именно: „Лале“. Системата е съвременна и забавна, подходяща за младежи – тинейджъри, които ще могат също да се възползват от учебник, тетрадка и дискове. Освен това, тези от тях, които са в крак със съвременните технологии, ще могат да използват и дигитални учебници и учебни тетрадки, за да могат да учат по всяко време, където и да са, без да имат нужда от интернет връзка. Системата е иновативна, разработена в четири нива, като са подбрани актуални текстове от ежедневието в Турция.

 

За повече информация и записване, заповядайте в нашия офис или се свържете с нас по телефона.