Искате да изучавате турски език?

онлайн записване график на курсовете

Турски език за деца

Ученето на език е най-лесно и забавно през детството и именно затова от началото на 2017 година предлагаме и курсове и индивидуални уроци по турски език за деца. Чрез комбиниране на качествено преподаване от педагози и иновативни методи на обучение, доближаващи се до сугестопедията, ние създадохме новаторска програма за Вашите деца. Обучението се разделя според възрастта и познанията на децата, а групите са малки и така всяко дете получава необходимото внимание.

Повече

Турски език за възрастни

Качественото обучение по турски е наша мисия. Нашите преподаватели се стараят да ви „развържат езика“ възможно най-бързо. Без значение дали учите заради бизнес, заради личен интерес или просто така, eзиков център Нов стандарт предлага качествено обучение, обезпечено от модерни и оригинални учебни материали, гарантиращо Вашия успех! Не се колебайте, а изберете своя курс и се пренесете на изток още днес! Ние Ви очакваме! Запишете се онлайн и вземете 5% отстъпка от цената на курса!

Обучението по турски език се осъществява по системата İstanbul Yabancılar İçin Türkçe на Истанбулския университет – най-старото висше учебно заведение в Република Турция. Учебникът е създаден в пълно съответствие с изискванията за покриване на компетенциите по ОЕЕР (Обща европейска езикова рамка). Учебната система се състои от пет учебника и покрива нивата от А1 до С1+. Всеки комплект съдържа учебник, тетрадка и CD с всички диалози от учебника, което позволява на курсиста да слуша разговорите отново и отново.

Повече