Искате да изучавате тайски език?

Вече можете да учите тайски език в София! Уроците по тай се провеждат в индивидуална форма на обучение в удобно за Вас време. Можете да идвате с още един или двама приятели и да си поделяте таксата. Едно занятие е от минимум два учебни часа, като един учебен час (45 мин.) е 18 лв. Можете да си заплащате за всяко занятие отделно или да предплатите пакет часове – ако предплатите 20 или 30 часа ще ползвате съответно два или четири часа бонус. За да си запишете първият час е неодходимо само да ни пишете ТУК един – два дни по-рано или да ни се обадите на тел. 0898 76 97 26.

Тайският език (ภาษาไทย) е таи-кадайски език. В Тайланд около 22 500 000 души говорят тай. Той има своя оригинална писмена система, за основа използва древни индийски азбуки. Има много думи, заимствани от санскрит и пали.

Обучението по тай е разделено на три нива и се провежда по тайландска система, в която се набляга на разговорния тай.Първият учебник е Thai for Beginners. Той е подходящ за хора, които не са учили тай и искат лесно и по приятен начин за направят първите си стъпки в езика. Упражняват се и четирите езикови умения: говорене, слушане, четене и писане. Системата включва и CD, което улеснява изучаването на езика.

Втората част  е Thai for Intermediate Learners. За да учите по него трябва да можете да водите ежедневни разговори на тай и да разбирате, когато Ви говорятна тай.

Третата част на учебника е Thai for Advanced Readers. Учебникът въвежда в различни стилове на писане и разширява лексиката по систематичен начин. Курсистите се запознават с интересни културни факти за Тайланд.

Константина Шопова

Завършва висшето си образование в СУ „Св. Климент Охридски“, специалност Японистика и има едногодишна специализация в Япония. В продължение на пет години живее в Тайланд и учи тай. Там преподава японски и английски в държавни училища и води курсове по тайски език на чужденци. В Езиков център Нов стандарт води курсове по японски и индивидуални уроци по тай и японски език.

Ако имате въпроси или искате да си запишете час, можете да се свържете с нас на имейл office@nov-standart.com или на телефон 0898 76 97 26.