Разговорен курс по немски език

  • Разговорен курс

Разговорен курс по немски език

Новият ни разговорен курс по немски език е насочен към тези от вас, които вече са учили немски и са стигнали до ниво В1/В2. Ако се справяте с немската граматика, но се притеснявате да говорите, този курс ще ви е много полезен. Много хора срещат трудност с говоренето на чужд език, въпреки че са го изучавали дълго време. Ще общувате на немски и ще упражните езика, без да ходите до Германия! В шест поредни петъка  от 21 октомври до 25 ноември ще имате възможност да обсъждате различни теми и да подобрите немския си в приятна и предразполагаща среда. Групите са малки – от 4 до 8 човека, така че всеки ще взима участие. Курсът е по три учебни часа след работно време – от 18,30 до 20,30 ч. 

Преподавател – Мира Петкова

Завършва средното си образование в Гимназия Вили-Граф в Мюнхен в паралелка с разширено изучаване на латински, френски и английски език. Висшето си образование в степен Магистър завършва в университет Людвиг-Максимилианс в Мюнхен със специалности Романска филология, Антична археология и Обща лингвистика. Към екипа на Езиков център Нов стандарт се присъединява през 2013 г.

Теми:

21 октомври – Reisen, Landeskunde, Kultur (Едно културно пътешествие из Германия)

28 октомври – Kommunikation, Korrespondenz, Telefonate (Комуникация, кореспонденция и телефонен разговор)

04 ноември  – Die Medienwelt (В света на медиите)

11 ноември – Berufswelt und Bildungssystem (Работа и образование)

18 ноември – Wirtschaft und Finanzen (Икономика и финанси)

25 ноември – Kommentar, Meinung, Vortrag, Diskussion (Redemittel und Techniken)

Цената на курса е 104 лева, като ако вече сте били наши курсисти, ще ползвате 7% отстъпка. Ако все още не сте били наши клиенти, можете да си направите онлайн записване ТУК и да ползвате 5% отстъпка.

Разгледайте и останалите ни курсове по немски. Можете да си запазите място сега и да потвърдите по-късно!

 

 

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: