Ново: Уроци по тайски език в Езиков център Нов стандарт

  • тай

Ново: Уроци по тайски език в Езиков център Нов стандарт

Вече можете да учите тай в София! Езиков център Нов стандарт е единствената школа, която предлага обучение по тайски език.

Тайският език (ภาษาไทย) е таи-кадайски език. В Тайланд около 22 500 000 души говорят тай. Той има своя оригинална писмена система, за основа използва древни индийски азбуки. Има много думи, заимствани от санскрит и пали.

Обучението по тай е разделено на три нива и се провежда по тайландска система, в която се набляга на разговорният тай. Първият учебник е Thai for Beginners. Той е подходящ за хора, които не са учили тай и искат лесно и по приятен начин за направят първите си стъпки в езика. Упражняват се и четирите езикови умения: говорене, слушане, четене и писане. Системата включва и CD, което улеснява изучаването на езика.

Втората част  е Thai for Intermediate Learners. За да учите по него трябва да можете да водите ежедневни разговори на тай и да разбирате, когато Ви говорятна тай.

Третата част на учебника е Thai for Advanced Readers. Учебникът въвежда в различни стилове на писане и разширява лексиката по систематичен начин. Курсистите се запознават с интересни културни факти за Тайланд.

Уроците се провеждат в индивидуална форма на обучение в удобно за Вас време.  Можете да идвате с още един или двама приятели и да си поделяте таксата. За да запишете първият час е необходимо да се свържете с нас един – два дни по – рано. Заплащането става след всеки час, но можете и да предплатите 20 или 30 часа и да ползвате съответно два или четири часа бонус.

Пакети за предплащане с бонус часове

ЕзикНивоБрой часове в пакетБрой курсистиСистемаДни и часове на провежданеЦена в лв. Запиши се онлайн и вземи бонус часовеПопитай за свободни часове
ТайA1-C120+2
бонус
за един човекпо изборв удобно за Вас време352 320
ТайA1-C130+4
бонус
за един човекпо изборв удобно за Вас време544 480
ТайA1-C120+2
бонус
за двама душипо изборв удобно за Вас време396 360
ТайA1-C130+4
бонус
за двама душипо изборв удобно за Вас време612 540
ТайA1-C120+2
бонус
за трима душипо изборв удобно за Вас време440 400
ТайA1-C130+4
бонус
за трима душипо изборв удобно за Вас време68 600

 

Преподавател: Константина Шопова

Завършва висшето си образование в СУ „Св. Климент Охридски“, специалност Японистика и има едногодишна специализация в Япония. В продължение на пет години живее в Тайланд и учи тай. Там преподава японски и английски в държавни училища и води курсове по тайски език на чужденци.

 

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: