индивидуално обучение

Уроци по немски в индивидуална форма на обучение –  подходящо е за хора, които имат плаващо работно време или искат за по-кратък период да преминат определено ниво, а също и за тези, които искат да опреснят своите познания или да наблегнат на определен компонент от езика.

Обучавайки се индивидуално, можете да избирате между различни учебни системи, като MenschenBerliner PlatzSchritte, Lagune, Themen aktuellAspekte и Em, в зависимост от Вашите нужди и желания, както и да се посъветвате с преподавател кой е най-подходящият за Вас вариант.

Нашите уроци по немски език се провеждат в удобно за Вас време. За записване е необходимо да се свържете с нас по телефон или e-mail два дни предварително. Едно занятие е от минимум два учебни часа, като един учебен час (45 мин.) е 14 лв. Можете да си заплащате за всяко занятие отделно или да предплатите някой от посочените пакети.

Разгледайте нашите курсове по немски език или направете безплатен входящ тест.

Пакети за индивидуални уроци с бонус часове

ЕзикНивоБрой часове в пакетБрой курсистиСистемаДни и часове на провежданеЦена в лв. Запиши се онлайн и вземи бонус часовеПопитай за свободни часове
НемскиA1-B220 + 2
бонус
единпо изборв удобно за Вас време308 280
НемскиA1-B230 + 4 бонусединпо изборв удобно за Вас време476 420
НемскиA1-B220 + 2 бонусдвамапо изборв удобно за Вас време352 320
НемскиA1-B230 + 4 бонусдвамапо изборв удобно за Вас време544 480
НемскиA1-B220 + 2 бонустримапо изборв удобно за Вас време374 340
НемскиA1-B230 + 4 бонустримапо изборв удобно за Вас време578 510

Цените са за обучение по стандартен немски език от ниво А1 до ниво В2. Ако се интересувате от по – високо ниво или специализирано обучение, моля свържете се с нас за повече информация.

Искате да вземете сертификат по немски, но не сте достатъчно убедени в знанията си и Ви е нужна допълнителна подготовка за усвояване на материала, значи сте попаднали на правилното място! Езиков Център Нов Стандарт предлага уроци по немски за подготовка за изпити на Гьоте институт от ниво А1 до С2 (Start Deutsch 1, Start Deutsch 2, Zertifikat B1, Zertifikat Deutsch für den Beruf, Zertifikat B2, Zertifikat C1, Zertifikat C2 ). Имате възможност да се фокусирате само върху един или няколко компонента на езика – слушане, говорене, четене или писане.

Можете да се възползвате и от специализираните курсове по немски, които Нов стандарт предлага. Обучавайки се по системи като Alltag im Beruf, Im Beruf, Wirtschaftskommunikation Deutsch, Вие успешно усвоявате терминология, свързана с конкретна професия и се учите да общувате в бизнес среда, разигравайки различни работни ситуации.