Курс за подготовка за FCE в Езиков център Нов стандарт. Сутрешни курсове по английски език.

Курс за подготовка за FCE в Езиков център Нов стандарт. Сутрешни курсове по английски език.

Курс за подготовка за FCE в Езиков център Нов стандарт започва на 18.04.2016 г.  и продължава до 08.06.2016 г., като се провежда в понеделник и сряда от 9,00 до 11,45 ч. Обучението е фокусирано върху запознаване с особеностите на формата на изпита и се провежда по система, специално разработена за тази цел. Упражняват се всички отделни компоненти на изпита, както и различни изпитни варианти с цел придобиване на необходимите умения за успешно полагане на изпита в реална обстановка. Разработват се примерни варианти на теста.

Можете да ползвате 7 % отстъпка, ако сте ученици, студенти или вече сте били наши курсисти. Цена на курса с отстъпка – 260 лв. Ако не сте – направете си онлайн записване  онлайн и вземете 5% отстъпка!

FCE – First Certificate in English  се признава от много университети и бизнес компании като доказателство за ниво на владеене на езика над средното. Отговаря на ниво B2 от Общата европейска езикова рамка. Изпитът има четири модула: четене и употреба на език, писане, слушане и говорене. Този сертификат показва, че можете да учите и работите в англоезична среда.

FCE отговаря на ниво B2 от Общата Европейска Езикова Рамка – интернационално призната база за сравнение за езикови умения. Рамката се състои от 6 нива от А1 до С2.

Ако времето на провеждане на курса за подготовка за FCE не е удобно за вас, можете да се обучавате в индивидуална форма по всяко време. За записване е необходимо да се свържете с нас по телефон или e-mail два дни предварително. Заплащането става след всяко занятие или с предплащане на пакет от 20 или 30 учебни часа, при което получавате допълнително 2 или 4 безплатни часа. Едно занятие е от минимум два учебни часа, всеки от които по 45 минути. Има възможност да идвате и с един или двама приятели, като по този начин ще си поделяте цената на обучението. Свържете се с нас на телефон 0898 76 97 26 или на имейл office@nov-standart.com, за да ни попитате за цените или да запишете час.

 

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: