Ноемврийска промоция за английски в Малта

  • курсове по английски в Малта

Ноемврийска промоция за английски в Малта

Малта – меко и слънчево време, средновековни забележителности, плажове, екскурзии, забавления. И курс по английски в непринудена атмосфера, в англоезична държава с установени вече традиции в чуждоезиковото обучение. Нашите партньори от Gateway School of English предлагат специална отстъпка през целия месец ноември – 10% отстъпка за курсове по английски език + настаняване в базата на училището. Офертата е валидна за периода 28 октомври – 04 декември, всички цени можете да разгледате тук:  НОЕМВРИЙСКА ПРОМОЦИЯ ЗА АНГЛИЙСКИ В МАЛТА

За кои курсове важи отстъпката?

Промоцията важи за Курс по общ английски и Интензивен курс по английски. Курсът по общ английски (20 часа седмично) се провежда всеки ден от понеделник до петък от 9,00 до 12,15 ч. Интензивният курс по английски език (30 часа седмично) е всеки делничен ден от 9,00 до 14,30 ч. Един учебен час е 45 мин. Системата е New Headway.

Колко струва курсът?

Цената с включена отстъпка за 1 седмица общ английски е 289 Евро.

Цената с включена отстъпка за 1 седмица интензивен курс по английски е 374 Евро.

Минималният престой е 1 седмица, максималният – 4 седмици.

Какво включва цената?

Цената включва езиков курс, учебници, настаняване в базата на училището, закуска и топъл обяд на шведска маса. Няма такса регистрация. Офертата е валидна само за настаняване в базата на училището в San Gwann.

 

Мога ли да започна курса, ако пристигна през седмицата?

Да, можете да започнете по всяко време. Цената за една седмица включва 5 учебни дни, независимо от кой ден сте се включили. Wizz air предлага изгодни полети всеки вторник и събота в двете посоки. Цени на полетите до МАЛТА.

Мога ли да започна от нулево ниво?

Можете да се включите, дори да не сте учили английски език никога. Курсистите са разделени в групи в зависимост от нивото им и има групи за напълно начинаещи. Няма от какво да се притеснявате – нашите партньори от Gateway School of English са истински професионалисти и ще ви накарат да се отпуснете и да говорите.

Какви забавления предлага Малта в свободното време?

Малта предлага множество ресторанти, забележителности и места за разходка. Организират се и различни екскурзии: посещение на рибарското селище Марсакслок и един от най-старите свободностоящи храмове в света, включени в списъка на ЮНЕСКО; пътуване до Валета – столицата на Малта; пътуване до град Мдина и подземните затвори; селото на занаятчиите и др.

 

 

 

 

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: