Коледна промоция за английски в Малта

  • Курсове по английски в малта

Коледна промоция за английски в Малта

Малта се свързва с лято, слънце и море, но тази прекрасна средиземноморска страна може да Ви очарова и през Коледните празници! CNN я поставя в Топ 15 на Коледните дестинации в света.

Тази година можете да се възползвате от нашата Коледна промоция на курсове по английски в Малта. Всички, записали се на стандартен курс през декември и януари получават 10 безплатни часа седмично. Какво означава това? Записвайки се на стандартен курс по английски, Вие учите по 4 учебни часа английски всеки предиобед от понеделник до петък. Цената за цялата седмица с включени учебни материали е 155 Евро. Сега получавате по още 2 учебни часа следобед, т.е плащате за обикновен курс (155 Евро), а получавате интензивен, който би Ви струвал 240 Евро!

Настаняване през декември и януари ще е в приемни семейства на база закуска и вечеря. Всички приемни семейства са намират на 5-10 минути пешеходно разстояние от сградата на училището. цената за една седмица настаняване + закуска и вечеря е 265 Евро.

Разгледайте всички курсове по английски в Малта тук. Ако имате въпроси или искате да си запазите място, пишете ни на office@nov-standart.com.

Разгледайте училището и базата в това ВИДЕО.

 

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: