Искате ли да учите испански език?

Искате ли да учите испански език?

Не губете повече време и започнете да планирате мечтаната екскурзия до Барселона сега! Първа стъпка – запишете се на курс по испански език за начинаещи!

Kursove po ispanski ezik

Барселона несъмнено е една от най-привлекателните дестинации за отдих и забавление. Искате да видите с очите си Саграда Фамилия, Ла Рамбла, Парк Гуел, Каса Мила, все места неизменно присъстващи във всеки туристически справочник. Но нека Ви разкажем за няколко тайни кътчета в Барселона, за които едва ли сте чували.

  1. Санта Мария дел Пи- тази скромна готическа църква притежава една от най-прекрасните гледки на Барселона, които може да видите.
  2. Площад Сант Пер – красив и тих малък площад, непознат дори за повечето от жителите на Барселона, приютил църквата Сант Пер де Пуел и фонтанът Сант Педро. Направен е от ковано желязо в модернистичен стил и с готически елементи.
  3. Мирадор дел Туро де ла Робира – тук се помещават бункерите на Кармел, построени, за да защитят града по времето на Гражданската война. Това е едно от малкото места в Барселона, останали скрити за туристите.
  4. Музеят на илюзиите – „Това дали е птица?“ „Не, може би е самолет.“ Съвсем не. Това е оптичен ефект. Разположен в Равал, тук нищо не е това, което изглежда и всичко може да се случи: от това да изгубиш времето в часовниците на Дали до това да влезеш в битка с Дарт Вейдър или просто да избягаш от някоя акула.
  5. Градините на Тамарит- ако жадувате да се откъснете от светската шумотевица или просто да се усамотите, това е идеалното място за Вас.
  6. Музеят на шоколада- О, да! Най-сладкият музей!!! В това може да се убедите още на входа, когато Ви връчат билета, който можете да изядете с огромна наслада!

За да посетите и се насладите на всички тези невероятни места е нужно само да се запишете на курс по испански език при нас. Защо ли? Защото за нас  няма по-голямо богатство от това човек да умее да общува на различни езици. А какво по-хубаво от това да можеш да ги упражняваш докато пътуваш и се срещаш с хора от различни култури, без да се притеснявате дали ще останете разбрани.

Защо да учите испански език при нас?Курс по испански език за начинаещи

Ние Ви предлагаме:

  1. Индивидуален подход на обучение.
  2. Интерактивно обучение (погрешно е схващането, че този тип обучение включва само интерактивна дъска, за нас правилната комуникация и обратна връзка между курсист и преподавател е от изключително значение).
  3. Премахване на езиковата бариера (ролеви игри, и иновативни подходи), ние казваме „Не“ на сухата материя.

 

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: