Интензивни курсове по испански и немски език

  • Интензивни курсове

Интензивни курсове по испански и немски език

И това лято можете бързо да наваксате със знанията по немски и испански език с нашите интензивни курсове. Предлагаме сутрешни и следобедни варианти в зависимост от Вашите предпочитания и възможности. В интензивен курс едно ниво се взима в рамките на две до три седмици. Обучението протича в приятна и предразполагаща обстановка, в малки групи от 4 до 6 човека.

Преподавателите ни са дипломирани филолози с опит в преподаването в групи и индивидуален подход към всеки курсист.  Обучението се провежда по най – съвременните и успешни системи. Езиков център Нов стандарт разполага с модерна зала за мултимедийно обучение. След приключване на нивото и кратка почивка предлагаме продължение в следващо ниво.

Езиков център Нов стандарт се намира на комуникативно и удобно място в центъра на София, на 5 минути пеша от метростанция Сердика. В близост се намират спирките на трамвай № 10, 12, 18, 20, 22.

Вижте предстоящите дати и се запишете тук:

ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ ЕЗИК 2016

ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК 2016

В Езиков център Нов стандарт можете да се запишете в интензивни, сутрешни, следобедни, вечерни и съботно – неделни групи по английски, немски, френски, испански, португалски, турски, гръцки и японски език. Директно от нашия сайт можете да изпратите запитване или да се запишете онлайн за курс.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГРАФИКА НА КУРСОВЕТЕ НИ ТУК.

При онлайн записване получавате 5 % отстъпка от цената на курса. Ако сте студенти, ученици или вече сте били наши курсисти ще ползвате 7% отстъпка. За пенсионери отстъпката ни е 10%. Отстъпките важат за всички курсове, включително и летните интензивни.

В случай че работното Ви време не позволява да посещавате нашите курсове, предлагаме индивидуално обучение в нашия офис или да се обучавате онлайн от вкъщи. Първия онлайн урок за всички е безплатен. За да запишете час е необходимо само да ни се обадите по телефона един или два дни по – рано и ние ще го организираме.

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: