◊ Акредитиран езиков център

◊ Над 13 години опит и повече от 10 000 обучени курсисти

◊ Малки групи (4-8 души)

◊ Мултимедийна зала

◊ Преподаватели – филолози

◊ Онлайн обучение

◊ Индивидуални уроци в удобно време

◊ Отстъпки за учащи, пенсионери и наши курсисти

◊ Безплатни входящи тестове

История

Езиков център Нов стандарт отваря врати през 2004 г. Вече 13 години нашият енергичен и амбициозен екип се труди с упоритост, постоянство и отдаденост, стремейки се да бъде полезен за нашите ученици.

При нас ще намерите разнообразие от чужди езици, отлична учебна база, любезни администратори и висококвалифицирани преподаватели. В унисон с името ни, постоянно се стремим да бъдем актуални и да следваме новите тенденции в чуждоезиковото обучение, поддържайки висок образователен стандарт и европейско ниво на преподаване. Обучението със съвременни мултимедийни учебни системи и богатият опит на нашите преподаватели осигуряват по достъпен начин овладяването на новия език. Уютната обстановка и индивидуалният подход с грижа и внимание към всеки клиент гарантират качество и успех на учебния процес.

Акредитация

Езиков център „Нов стандарт“ е акредитиран член на Българската асоциация за качествени езикови услуги ОПТИМА. Като асоцииран член на EAQUALS – Европейската асоциация за качествени езикови услуги, ОПТИМА е единствената неправителствена организация в България, която въвежда и гарантира европейски стандарти в чуждоезиковото обучение. В началото на месец март 2010 г. езиков център „Нов стандарт“ премина успешно процедура по акредитация с отличие в категориите „Степен на квалифицираност на персонала“ и „Административно управление“. Схемата на инспекция включва редица компоненти като системи на обучение, академично и административно управление, работна и учебна среда, квалифицираност и компетентност на персонала, грижа за клиента и др. Инспекционната комисия се състои от специално обучени инспектори – специалисти в чуждоезиковото обучение. В резултат от успешно преминатата инспекция, на езиков център „Нов стандарт“ беше присъден знакът за качество на Българската асоциация за качествени езикови услуги ОПТИМА. Това гарантира на нашите курсисти обучение съгласно европейските стандарти за качество, както и възможността да получат сертификат, легитимен за цяла Европа. Всеки желаещ може да си закупи и Европейско езиково портфолио с Европейски езиков паспорт, заверени с печат от ОПТИМА – това са документи, стандартизирани за европейските страни и признати от институции като Съвета на Европа, EAQUALS и ALTE (Асоциацията на организациите, които провеждат изпити за т.нар. „международно признати сертификати“).

Административен екип

Марияна Методиева

Академичен директор

mgenova@nov-standart.com

Завършва висше образование в ЮЗУ „Неофит Рилски” гр. Благоевград, специалност „Приложна лингвистика” и „Немска филология”. Придобива магистърска степен по „Международни икономически отношения” в УНСС, гр. София. Има 14 години стаж като преподавател по немски език. Отговаря за изпълнението на всички дейности, извършвани в езиков център „Нов стандарт”. Грижи се за поддържане качеството на чуждоезиковото обучение и изготвя учебните програми и планове. Снабдява с всички учебни помагала и аудио-визуална техника, необходими за протичането на езиковите занимания.

Райна Вълева

Офис мениджър

office@nov-standart.com

Завършва висше образование в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – гр. Благоевград, специалност „Промишлени изкуства – мода“. От 2008 година работи в езиков център „Нов стандарт“. Помага за нормалното протичане на образователния процес. Отговаря за рекламата, поддържането на фирмения сайт, както и за дейността на центъра по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ към ЕС.

DSCF5736.jpg-1

Вашите мнения за нас!

Кариери

Ако сте дипломиран филолог или студент IV курс и имате желание да станете част от екипа на езиков център „Нов стандарт”, моля изпратете Ваша актуална автобиография, придружена със снимка, копия от дипломи, сертификати и препоръки (ако имате такива) на office@nov-standart.com. Документите Ви ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност и ще бъдат включени в база данни с кандидатури за бъдещи свободни позиции. Ние предлагаме конкурентно възнаграждение, работа в млад и амбициозен екип и възможности за професионално развитие.