Езиков център Нов стандарт на 10 години!

Езиков център Нов стандарт на 10 години!

Тази година езиков център Нов стандарт празнува своя 10-ти рожден ден.

Числото 10 символизира развитие и прогрес. С 10 започва новото. Неслучайно сме избрали името Нов стандарт като обещание винаги да бъдем крачка напред, да следваме новите тенденции в чуждоезиковото обучение и да налагаме висок образователен стандарт.

През всички тези години екипът ни се труди с постоянство и упоритост, за да осигури възможно най-доброто обучение за Вас – нашите ученици. Усилията ни бяха възнаградени с многобройните Ви положителни отзиви за работата ни и утвърждаването на Нов стандарт като една от предпочитаните школи за обучение по чужди езици.

За 10 години израснахме в професионален и личен план. Разширихме и сплотихме екипа си. Получихме акредитация от Българската асоциация за качествени езикови услуги ОПТИМА. Включихме се като доставчик на услуги по ОПРЧР „Аз мога повече“. Участвахме в благотворителни инициативи. Оборудвахме зала за мултимедийно обучение. Създадохме дълготрайни партньорства с Gateway School of English в Малта и Fast Forward Institute of Portuguese Language and Culture в Португалия.

За следващите 10 години сме си набелязали много нови цели, към постигането на които ще се стремим все по-уверени и можещи.

Благодарим Ви за доверието, което ни гласувахте и се надяваме да продължим да вървим заедно към бъдещето.

 

 

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: