Подготовка за FCE – дневен курс

Подготовка за FCE – дневен курс

Нов курс за подготовка за FCE започва на 01 ноември и ще се провежда във вторник и четвъртък от 15,00 до 17,00 ч. За да се явите на изпита трябва да имате ниво В2 – ако не сте сигурни в нивото си, пишете ни ТУК и ние ще ви изпратим тест безплатно.

Защо да се явим на изпита FCE?

Успешното преминаване на изпита удостоверява, че владеете английски език достатъчно добре, за да учите или работите в англоезична страна. Често се изисква от англоезични университети при кандидатстване или от работодатели в чужбина.

Какво представлява изпита?

Изпитът First Certificate in English се състои от писмена и устна част. Писмената част включва три компонента: Четене и употреба на езика (1 чл и 15 мин.), Писане(1 ч. и 20 мин.) и Слушане(40 мин.). Устната част обикновено се провежда в друг ден и представлява кратко събеседване с вас и още един кандидат. Има два варианта за явяване на изпита – хартиен и компютърен, вие избирате на кой да се явите.

Подготовка за FCE

Подготовката обхващя всички компоненти на изпита – четене, писане, слушане и говорене. Курсистите се запознават със самия тест и правят пробни варианти. Групите са малки – от 4 до 8 човека, което позволява на всички курсисти да взимат участие.

Курсът за подготовка за FCE е 60 учебни часа, цената е 290 лв., като може да платите и на две вноски по 160 лв. Ако вече сте били наши курсисти, ползвате 7% отстъпка от цената. За ученици и студенти отстъпката също е 7%. Ако не попадате в нито една от тези категории, можете да се запишете директно от таблицата и ще ползвате отстъпка за онлайн записване.

 

ЕзикКурсНивоБрой часовеПродължителностДни и часове на провежданеЦена в лв. с вкл. 5% отстъпкаЗапиши се онлайн и вземи 5 % отстъпкаПопитай за свободни места
АнглийскиПодготовка за FCEB260от 26.09.16 до 14.11.16понеделник и сряда от 09.00 до 11.45 (по 4 уч.ч.)275 лв.

 

Разгледайте и останалите ни предложение за вечерни, дневни и съботно – неделни групи в ГРАФИК НА КУРСОВЕ. Ако не намирате удобен за Вас вариант, разгледайте предложенията ни за ИНДИВИДУАЛНО ОБУЧЕНИЕ с бонус часове при предплащане на пакети.

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: