Детски курсове по английски, немски, френски и испански от октомври!

  • Детски курсове по английски, немски, френски и испански език

Детски курсове по английски, немски, френски и испански от октомври!

Време е за училище!

Ваканцията свърши и от началото на октомври започват нови детски групи по английски, немски, испански и френски език! Курсовете са предназначени за деца от 5 до 15 години и са разделени в групи по възраст и ниво. Групите са от 4 до 8 деца, което позволява на преподавателя да обръща необходимото внимание на всички. Обучението е разделено на два срока, като първият е от началото на октомври до края на януари, а вторият е от началото на февруари до края на май.

Учебните системи са съобразени с възрастта и нивото на знания на децата. За да бъде ученето за децата още по-интересно, от тази година в курсовете ще бъдат включени часове и в най-новата ни дигитална класна стая. Упражнения за слушане, адаптирани филми и много други интересни задачи, които децата правят на таблети, превръщат часовете в истинско удоволствие.

През целият месец септември тече записването за групите.
От бутоните долу можете да разгледате графика и да направите онлайн записване, за да ползвате 5% отстъпка от цената:

ДЕТСКИ КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ

ДЕТСКИ КУРСОВЕ ПО НЕМСКИ

ДЕТСКИ КУРСОВЕ ПО ФРЕНСКИ

ДЕТСКИ КУРСОВЕ ПО ИСПАНСКИ

Ние предлагаме и индивидуално обучение за деца по португалски, гръцки, турски и японски език в удобно за вас време на цена 14 лв. за учебен час(45 минути). При предплащане на пакет часове получавате отстъпка. За повече информация и записване на часове можете да се свържете с нас на телефон 0898 76 97 26 или имейл office@nov-standart.com.

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: