Английски за начинаещи и напреднали

Английски за начинаещи и напреднали

Без английски език в съвременния свят е невъзможно – необходим Ви е ако искате да израснете в кариерата, когато пътувате в чужбина или общувате в интернет пространството. Но от кое ниво да започнете и как да се обучавате – това са въпросите, които всеки си задава, когато се замисля за уроци по английски. Ако никога не сте учили английски, е лесно – тогава вашето ниво е А1 – Beginner. Ако сте учили обаче – в училище, в университета, посещавали сте курс преди години и т.н. – кое е Вашето ниво тогава?английски език за начинаещи

Най – лесно е да установите това, като направите тест – ние можем да Ви го предоставим безплатно и без това да Ви задължава да се запишете в курс. Начините са два – посещавате нашата онлайн платформа и правите там тест по английски или ни пишете и ние Ви го изпращаме по имейл. След като нашите преподаватели го проверят, ще Ви пишем за резултата. Това е стъпка 1.

Стъпка 2 – вече знаете кое е Вашето ниво и трябва да решите как да се обучавате. Много хора опитват в началото със самообучение, но винаги скоро след това търсят друг вариант. Причината е, че винаги възникват въпроси, на които няма кой да Ви отговори и имате нужда от обяснения на граматическите правила. Търсейки ги сами, вие губите прекалено много време, а и не винаги можете сами да стигнете до вярното решение. Какви са другите варианти?

Вариант 1 – групово обучение в курс.Курсове по английски език

Курсовете при нас са с график, съобразен с работещия човек. Те са или вечерни през седмицата, или съботно – неделни. Едно ниво в такъв вариант се взима за 104 до  110 учебни часа. В часовете има застъпени граматика, говорене, писане, лексика. Нашите групи са малки – от 4 до 10 души и е предвидено време за всеки да говори и да задава въпроси. Предимството на групата е, че ще имате възможност да говорите на английски с курсистите в клас. Темпото не е прекалено бързо и ако отделяте по три часа два пъти седмично след работа, след три месеца вече ще сте преминали цяло ниво според Общата Европейска Езикова Рамка. Разбира се, необходимо е и да се подготвяте вкъщи. Системата, по която работим – New Headway на издателство Оксфорд, предлага освен учебника и тетрадката, по които ще работите, диск с допълнителни материали, които можете да ползвате на компютъра си. В диска има упражнения, речник и аудио и видео материали.

Вариант 2 – индивидуални уроци.уроци по английски

Те са подходящи за хора, които работят на смени или имат различно работно време от обичайното. В този случай можете да идвате, когато Ви е удобно през деня – предиобед или следобед. Каква е разликата между индивидуалните уроци и курса? В индивидуална форма преподавателя се съобразява с Вашето темпо и обръща повече внимание на нещата, които на Вас са Ви необходими или не са Ви ясни. Освен това то е по – бързо, защото не трябва да изчаквате други 5 човека да се изкажат или да направят някое упражнение. Така че тук не са Ви необходими 104 или 110 учебни часа – обикновено по- малко от половината са достатъчни. Следва въпросът – по – скъпо ли е? Разбира се, цената за учебен час в група от няколко човека е по – ниска. Но ние предлагаме пакети за уроци по английски език, така че цената е напълно приемлива.

Вариант 3 – онлайн обучениекурс по немски, курс по английски в дигитална класна стая

Онлайн обучението пък е подходящо за Вас, ако нямате възможност да идвате при нас за курсове или индивидуални уроци. Условията и цените са като при индивидуалното обучение. Часовете се провеждат в нашата онлайн платформа на живо с преподавател.

Надяваме се, че Ви помогнахме в избора на подходящ за Вас тип обучение. На разположение сме по всяко време, ако имате въпроси, искате да направите тест или да си запишете час.

 

,

Онлайн записванеИзбор на курс:

Ниво: