Индивидуални уроци по английски – за кого са подходящи, колко струват и кога се провеждат?

По този начин по-бързо, по-системно и по-ефективно ще придобиете нужните знания по английски език.  Ако работите много и искате за по-кратък период да преминете определено ниво или просто да опресните познанията си, също изберете този вариант на обучение. Езиков център Нов Стандарт предлага индивидуални уроци по английски език в удобно за вас време през седмицата или в събота и неделя.

Разгледайте и нашите курсове по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК или направете безплатен онлайн тест.

Какви са предимствата на нашите индивидуални уроци по английски?

– Можете да избирате между различни учебни системи в зависимост от Вашите нужди и желания, както и да се посъветвате с преподавател, кой е най-подходящият за Вас вариант.

– Занятията се провеждат в удобно за Вас време и с подходяща за Вас интензивност.

– Можете да наблягате на определени умения – говорене, слушане, четене или писане.

– Избирайки индивидуалното обучение, Вие съкращавате с до 60% сроковете за усвояване на материала спрямо нужните часове за курс.

Едно занятие е от минимум два учебни часа, като един учебен час (45 мин.) е 14 лв. Можете да си заплащате за всяко занятие отделно или да предплатите някой от посочените пакети.

Пакети за индивидуално обучение с бонус часове

ЕзикНивоБрой часове в пакетБрой курсистиСистемаДни и часове на провежданеЦена в лв. Запиши се онлайн и вземи бонус часовеПопитай за свободни часове
АнглийскиA1-B220 + 2
бонус
1по изборв удобно за Вас време308 280
АнглийскиA1-B230 + 4
бонус
1по изборв удобно за Вас време476 420
АнглийскиA1-B220 + 2
бонус
1+1по изборв удобно за Вас време352 320
АнглийскиA1-B230 + 4
бонус
1+1по изборв удобно за Вас време544 480
АнглийскиA1-B220 + 2
бонус
1+2по изборв удобно за Вас време374 340
АнглийскиA1-B230 + 4
бонус
1+2по изборв удобно за Вас време578 510

Цените са за обучение по стандартен английски език от ниво А1 до ниво В2. Ако се интересувате от по – високо ниво или специализирано обучение, моля свържете се с нас за повече информация.

Ако Ви предстои явяване на изпит за сертификат по английски език, но чувствате, че не сте достатъчно добре подготвени и имате пропуски в знанията си, Нов Стандарт предлага за Вас индивидуално обучение за подготовка за TOEFL, IELTS, FCE, CAE и CPE. Имате възможност да наблегнете върху всеки един компонент на езика – четене, писане, слушане и говорене.

Езиков център Нов стандарт е подготвителен център за сертификати на Кеймбридж. Това Ви дава възможност да се запишете и платите таксата за изпита в нашия офис.

При нас можете да изучавате индивидуално бизнес английски по системата Express Series, предназначена за работещите в различни професионални сфери, като бизнес, финанси, право, медицина, туризъм, технологии, телекомуникации, маркетинг, човешки ресурси, мода, авиация и др.

За записване е необходимо да се свържете с нас по телефон или e-mail два дни предварително. Заплащането става след всяко занятие или с предплащане на пакет от 20 или 30 учебни часа, при което получавате допълнително 2 или 4 безплатни часа. Едно занятие е от минимум два учебни часа, всеки от които по 45 минути.

Ако се наложи да отмените вече записан час, е необходимо да се свържете с нас един ден по-рано.

Освен по New Headway можете да работите и по други системи на издателство Oxford, например New English File.

New English File

 

Системата за индивидуални уроци по английски включва учебник, учебна тетрадка и MultiROM. Тя съдържа много добре подбрани текстове, които мотивират курсистите да говорят.  Учебната програма е с фокус върху произношението. Всяко ниво се характеризира със специфични особености, насочени към удовлетворяване различните нужди на курсистите. Към всеки урок има предвидени онлайн упражнения, които дават възможност на учащите да упражняват уменията си за четене, писане, слушане и говорене. Преподавателите имат възможност да използват и допълнителни ресурси за интерактивно обучение, благодарение на New English File iPacks и iTools.