Искате да изучавате английски език?

онлайн записване график на курсовете входящи тестове

Предлагаме курсове по английски език за начинаещи и напреднали от Beginner до Advanced (от А1 до С1 съгласно Общата европейска езикова рамка). Обучението е в малки групи и е истинско удоволствие да виждате бързия напредък. Друг вариант за изучаване на английски език е индивидуалното обучение. В този вариант Вие сами избирате темпото, с което да изучавате английския. Може да посещавате уроците веднъж или два пъти в седмицата, през делничните дни или през уикенда. Разгледайте предложенията ни за уроци по английски език за възрастни в удобно време за един, двама или трима души и си изберете най-подходящия за вас пакет от часове. Друга форма на обучение, която предлагаме е онлайн обучението. Тогава не сте обвързани с пътуване до нашия езиков център. Изберете си удобно място – вкъщи или във Вашия офис и се отдайте на учене на английски език.

Независимо дали за първи път се сблъсквате с този език или вече имате познания, ние сме насреща. Можете да учите, както общ английски език, така и английски с определена насоченост – бизнес, юридчески, медицински и подготовка за сертификат. Ползите, които може да Ви донесе изучаването на английски са безспорни. Английският език се говори в целия свят и вече почти всеки човек го владее, макар и не на виско ниво. Ако сте планирали да се преместите да живеете в друга държава, то обучението по английски ще Ви бъде със сигурност от полза. Той има голямо приложение и в бизнеса и ако искате да имате добре платена работа, този език е задължително условие.

В случай че вече сте изучавали английски език и искате да се запишете в ниво, по-високо от А1, е необходимо да направите безплатен входящ тест на нашата онлайн платформа elearn.nov-standart.com или да ни пишете и ние ще Ви го изпратим по имейл!

Английски език за деца

Обучението се провежда целогодишно от октомври до май. Предлагаме курсове по английски език както за деца в предучилищна възраст, така и за ученици. Учебните системи са съобразени с възрастта и нивото на знания на децата. Всяка система на обучение включва допълнително аудио и видео обучение. Децата се учат да говорят, пишат и четат с помощта на забавни ролеви игри, песнички и различни упражнения. Групите са малки (4-5 деца), което позволява на преподавателя да обръща необходимото внимание на всички деца.

В курсовете е включена и подготовката за явяване на тестовете по английски език за деца на Университета Кеймбридж.

Обучението на деца по английски език може да протича и в индивидуална форма. Детето може да се обучава както на стандартен английски с избран от Вас учебник, така и да се подготвя за конкретен изпит или матура.

Повече

Английски език за възрастни

Нашите курсове по английски език за възрастни се провеждат в малки групи от 4 до 8 души, като всеки курсист прави безплатен тест за определяне на нивото преди записването си, за да се включи в най – подходящия за него курс. Учебниците, по които работим, са New Headway на издателство Oxford – от Beginner(А1) до Advanced(С1). На първото занятие получавате оригинален комплект – учебник, учебник тетрадка,  аудио и видео материали. Системата разполага и с i-Pack дигитална версия за интерактивна бяла дъска. Можете да си изберете курс и да се запишете от ГРАФИК НА КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

При нас можете да учите английски и в индивидуална форма. Занятията се провеждат в удобно за Вас време. Възползвайте се от нашите изгодни предложения за предплатени часове, с които ще получите допълнителни безплатни занятия. Индивидуалните уроци по английски Ви гарантират, че преподавателят ще работи съобразявайки се напълно с Вашите конкретни нужди.

Повече