Искате да изучавате английски език?

онлайн записване график на курсовете входящи тестове
Предлагаме курсове по английски език за начинаещи и напреднали от Beginner до Advanced (от А1 до С1 съгласно Общата европейска езикова рамка). Обучението е в малки групи и е истинско удоволствие да виждате бързия напредък. Друг вариант за изучаване на английски език е индивидуалното обучение. В този вариант Вие сами избирате темпото, с което да изучавате английския. Може да посещавате уроците веднъж или два пъти в седмицата, през делничните дни или през уикенда. Разгледайте предложенията ни за уроци по английски език за възрастни в удобно време за един, двама или трима души и си изберете най-подходящия за вас пакет от часове. Друга форма на обучение, която предлагаме е онлайн обучението. Тогава не сте обвързани с пътуване до нашия езиков център. Изберете си удобно място – вкъщи или във Вашия офис и се отдайте на учене на английски език.

Независимо дали за първи път се сблъсквате с този език или вече имате познания, ние сме насреща. Можете да учите, както общ английски език, така и английски с определена насоченост – бизнес, юридчески, медицински и подготовка за сертификат. Ползите, които може да Ви донесе изучаването на английски са безспорни. Английският език се говори в целия свят и вече почти всеки човек го владее, макар и не на виско ниво. Ако сте планирали да се преместите да живеете в друга държава, то обучението по английски ще Ви бъде със сигурност от полза. Той има голямо приложение и в бизнеса и ако искате да имате добре платена работа, този език е задължително условие.

В случай че вече сте изучавали английски език и искате да се запишете в ниво, по-високо от А1, е необходимо да направите безплатен входящ тест по английски на нашата онлайн платформа elearn.nov-standart.com или да ни пишете и ние ще Ви го изпратим по имейл!

Английски език
Английски език
Английски език за деца
Английски език за деца

Английски език за деца

Обучението се провежда целогодишно от октомври до май. Предлагаме курсове по английски език както за деца в предучилищна възраст, така и за ученици. Учебните системи са съобразени с възрастта и нивото на знания на децата. Всяка система на обучение включва допълнително аудио и видео обучение. Децата се учат да говорят, пишат и четат  на английски с помощта на забавни ролеви игри, песнички и различни упражнения. Групите са малки (4-5 деца), което позволява на преподавателя да обръща необходимото внимание на всички деца.

В курсовете е включена и подготовката за явяване на тестовете по английски език за деца на Университета Кеймбридж.

Обучението на деца по английски език може да протича и в индивидуална форма. Детето може да се обучава както на стандартен английски с избран от Вас учебник, така и да се подготвя за конкретен изпит или матура.

Повече

Английски език за възрастни

Нашите курсове по английски език за възрастни се провеждат в малки групи от 4 до 8 души, като всеки курсист прави безплатен тест за определяне на нивото преди записването си, за да се включи в най – подходящия за него курс. Учебниците, по които работим, са New Headway на издателство Oxford – от Beginner(А1) до Advanced(С1). На първото занятие получавате оригинален комплект – учебник, учебник тетрадка,  аудио и видео материали. Системата разполага и с i-Pack дигитална версия за интерактивна бяла дъска. Можете да си изберете курс и да се запишете от ГРАФИК НА КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.

При нас можете да учите английски и в индивидуална форма. Занятията се провеждат в удобно за Вас време. Възползвайте се от нашите изгодни предложения за предплатени часове, с които ще получите допълнителни безплатни занятия. Индивидуалните уроци по английски Ви гарантират, че преподавателят ще работи съобразявайки се напълно с Вашите конкретни нужди.

Повече
Английски език за възрастни
Английски език за възрастни